Uslovi dostave

Kada ću primiti narudžbu?

Vi koji kupujete na www.davidwalker.ba, dajete prednost sigurnosti vlasnika kreditnih kartica i provjeravate podatke o plaćanju / naplati od trenutka kada naručite. Stoga je, kako bi vaša narudžba došla u fazu nabave i isporuke, potrebno potvrditi tačnost podataka o plaćanju / računu vaše narudžbe i poslati vam e-mail s potvrdom potvrde. Ako je potvrda narudžbe primljena na zdrav način, nakon što se narudžbe dostave na teret, pošiljka se dostavlja u roku od 48 sati, a najdalje u roku od 4 radna dana.

Vikend narudžbe

Budući da će se sve narudžbe koje pošaljete u petak nakon 09:00 obraditi sljedeći ponedjeljak, možda nećete moći stići prije utorka. Nedjeljom nema dostave. (Vaša će narudžba biti isporučena najkasnije u roku od 2 radna dana)

Zaliha

U vašim narudžbama može doći do kašnjenja zbog proizvoda koji se rijetko mogu naći na zalihama u našim trgovinama. U takvim ćete slučajevima biti obaviješteni putem svojih kontakt telefona ili e-pošte. U potpunosti ispunite svoje podatke da bismo vas mogli kontaktirati.

Alternativni podaci o kupcu

Kada dajete narudžbu putem www.davidwalker.ba, u dijelu Informacije o isporuci mora biti pažljivo popunjen -Alternativni kupac. Ne zaboravite da alternativni kupci mogu primati vaše narudžbe samo uz dokaz ličnih podataka (lična karta).

Informacije o adresi

Da bi vaša narudžba što brže došla do vas, molimo napišite svoje adrese što jasnije. Čak i ako možete napisati, ovaj dio također opisuje informacije za vašu adresu. (Primjer: treća ulica kada uđete pored pošte itd.)

Platite na vratima

U trenutku isporuke za svoje narudžbe s www.davidwalker.com robu plaćate gotovinom ukoliko ste odabrali način za plaćanje -plaćanje pouzećem. Ukoliko robu platite karticom u toku kupovine na davidwalker.ba, kuriru se ne plaća. Ako se od vas zatraži da platite na vratima, ne plaćajte ni na koji način i ne preuzimajte paket. Molimo da nas odmah kontaktirate putem telefona 00387 61 029 129 ili na e-mail adresu: info@davidwalker.ba

Neispravne / nedostajuće narudžbe

Otvorite paket koji ste preuzeli od kurira i provjerite svoju narudžbu. Ako primijetite pogreške ili nedostatke, odmah nas kontaktirajte. Naknade za proizvode dostava je besplatna za kupovinu parfema od 50ml iz Exclusive kolekcije. Za ostale artikle dostava se naplaćuje 5 KM sa PDV-om.

Postoje li posebni uvjeti isporuke po kategorijama?

Na davidwalker.ba postoji približno 500 vrsta proizvoda. Narudžbe proizvoda pregledavaju se i dostavljaju našim kupcima. U narudžbama proizvoda mogu doći do kašnjenja iz razloga kao što su prevelika raznolikost i brzo nestajanje nekih proizvoda.

Je li moguće naručiti iz inostranstva?

Da, isporučujemo proizvode u Hrvatsku i Srbiju. Međutim, naša prodaja u inostranstvu započet će nakon završetka važećih zakonskih propisa. Hvala vam na razumijevanju po ovom pitanju.