David Walker Fragrances | David Walker Parfimerije | David Walker Kozmetik

Kompanija David Walker Kozmetik, osnovana je 2004. godine u sklopu fabrike AGGUL-ZARA KOZMETIK ANKARA. Dugogodišnjim iskustvom DW Brend se kontinuirano razvija od dana svog osnivanja i već je zauzeo svoje mjesto pri vrhu u sektoru mirisne industrije u kratkom periodu. Sada smo stekli zadovoljstvo i vjernost potrošača i služimo kao uzor vodećih proizvođača u mirisnoj industirji. Danas DW, ne samo da nudi proizvode vrhunske kvalitete, već istovremeno teži mnogo ambicioznijem cilju: zadovoljstvo svojih klijenata u cijelom svijetu. 

DW je postao poslovni saveznik u potrazi za boljim rješenjima za svoje klijente.

David Walker Fragrances, kroz svoje prisustvo u Turskoj i svijetu, sada ne samo kao proizvođač i dobavljač, gradi distributivnu i partnersku mrežu u poslovnoj strategiji sa svojim klijenatima. Ova poslovna formula se temelji na visokoj kvaliteti proizvoda i usluga koje DW pruža i koja je usmjerena na zadovoljstvo i potrebe svakog kupca među milionima, kako lokalnih tako i kupaca širom svijeta.

 

MOON d.o.o. Zenica | David Walker Parfimerije u Bosni i Hercegovini

MOON d.o.o. Zenica ovlašteni je distributer i trgovac kompletne palete proizvoda David Walker Kozmetik na području Bosne i Hercegovine.

 

Naš pogled

DW se obavezuje na rad s najvišim standardima kvalitete, učinkovitosti i djelotvornosti. Mi djelujemo odgovorno i potpunosti ispunjavamo svoje obveze. Naše poslovanje razvijamo na iskren, pošten, etičan, respektan i transparentan način. Cijenimo život i zdravlje svake osobe. Vjerujemo da je briga za ljude organizacijska predanost, lična i društvena, koja obitava kako u poslu tako i u privatnom životu svakog pojedinca.

Potičemo ljude da rade na integriran i usklađen način. Cijenimo lične pozadine i vještine svakog pojedinca koji promoviraju razmjenu ideja, mišljenja i iskustava, poticanje zajedničkog rada. Mi tretiramo ljude s poštovanjem, dostojanstveno i pristojno izgrađujemo odnos na povjerenju. Suočavamo se sa izazovima i radimo kreativno. Potičemo razvoj fleksibilnih i različitih pristupa u radu našeg poslovanja, stalno u potrazi za boljim rješenjima i različite načine kako bi postigli svoje ciljeve. 

Misija

David Walker Fragrances sa svojim ciljem nudi najbolje proizvode za svoje kupce, sigurni u kvaliteti svojih proizvoda koji dopiru do kupaca s pažljivim kontrolama kvalitete provoda u svim fazama proizvodnje. Zato David Walker Fragrances pruža kupcima zadovoljstvo u nadmoćnoj razini. Trudimo se koristiti mnoge prirodne sastojke i prirodne koncentrate za što dužu postojanost parfema i osigurali našim klijentima potpuno zadovoljstvo.

Zašto David Walker Fragrances?

David Walker Fragrances se zalaže za održivi razvoj vlastitog poslovanja integracijom u svom radu, brigu i poštovanje ljudi koji rade u svojim objektima, okoliš, legalizaciju i budući razvoj.

David Walker Fragrances se zalaže za:

  •          Obezbjediti našim kupcima visokokvalitetne proizvode koji zadovoljavaju standarde za koje se mi zalažemo,
  •          Dati pažnju i uslugu kako bi se osigurao dugoročan odnos i uzajamna korist.

David Walker Fragrances ima drugačiji graciozni koncept brendiranja koji nas razlikuje od ostalih brendiranih parfema.

Pružamo atraktivne ambalaže i kvalitetne boce za naše klijente. Mi cijenimo naše klijentima i globalne partnere sa uvjetima u svim fazama proizvodnje, istraživanja i razvoja i kontrole kvalitete. Konstantno se brinemo i nadziremo našu proizvodnju koristeći svježe sastojke koji su u skladu s normama kvalitete EU u vlastitom proizvodnom pogonu pod nadzorom Ministarstva zdravstva i proizvodnim standardima koji su odobreni od strane Ministarstva zdravstva u Turskoj.

David Walker Fragrances uvijek cijeni svoje kupce u svim područjima: izbor parfema, prodaja i podrška, povratne informacije i žalbe kupaca. Nastavlja raditi sa svojim odjelom za stvaranje novih i različitih vrsta proizvoda koji pomažu svojim klijentima da odaberu proizvode prema zahtjevima.

Adnan Baručija
Direktor / Osnivač